A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Робоча поїздка до Шацької громади.

Дата: 25.11.2021 12:25
Кількість переглядів: 175

24 листопада 2021 року в ході робочої поїздки до Шацької громади голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен ознайомились з ходом  завершальних ремонтних робіт  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в селі Піща.

Посадовці оглянули  приміщення навчальних корпусів оновленого закладу освіти. Слід зазначити, що за проєктом будівельники реконструювали наявний корпус, а також звели 2-х поверхову будівлю, у якій розміщені спортивний та актовий зали, навчальні класи, харчоблок та бібліотека. Загальна кошторисна вартість об’єкту становить понад 56 млн гривень, заклад розрахований на 200 учнівських місць.  Наразі у навчальному закладі активно тривають завершальні внутрішні та зовнішні ремонтні роботи, аби незабаром учні змогли навчатися у сучасній, просторій та комфортній школі.

Також, посадовці у с. Світязь ознайомились з ходом проведення робіт будівництва мультифункціонального спортивного комплексу на базі практики спортивно-оздоровчого табору «Гарт», який включатиме спорудження спортзалу, облаштування систем опалення і вентиляції, закупівлю та монтаж технологічного обладнання, зведення господарського корпусу, прокладання водопроводу та каналізації, монтаж силового електрообладнання, забезпечення електроосвітлення, улаштування пожежної сигналізації, телефонізацію, придбання та монтаж ліфтового обладнання, меблів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь