A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відкриття приймального відділення у Ковелі.

Дата: 30.11.2021 17:00
Кількість переглядів: 266

Сьогодні, 30 листопада  2021 року, відбулось урочисте відкриття приймального відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги Ковельського МТМО.

 У заході взяли участь голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, заступник голови районної ради Андрій Броїло, голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен та інші.

Голова Ковельської районної ради  В`ячеслав Шворак  привітав з успішним закінченням будівництва та зазначив: «Найголовніше - це життя і здоров’я людей. Вкрай важливо, щоб лікарні розвивалися, оновлювалися та отримували сучасну апаратуру. Я дуже  радий,   що мешканці Ковеля та навколишніх громад отримали доступ до високоякісних медичних послуг, а медичні працівники лікарні –сучасні комфортні умови для встановлення діагнозу та лікування своїх пацієнтів!».

Делегація на чолі з генеральним директором Ковельського МТМО Валентином Вітром  оглянула приймальне відділення, акцент зроблено на доступності, інклюзивності та багатофункціональності, що сприятиме підвищенню якості надання медичних послуг. До послуг пацієнтів просторі палати для тимчасового перебування, п’ять санвузлів (зокрема два - для людей з інвалідністю), оглядові та діагностичні кабінети. Поруч з ними - потужна палата інтенсивної терапії, де є можливість надавати увесь спектр реанімаційних послуг критичним хворим. Далі  розмістився операційний та рентгенохірургічний блоки. Тут робитимуть невідкладні оперативні втручання. Також приймальне відділення обладнане сучасним медичним обладнанням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь