A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Щотижнева оперативна нарада в райдержадміністрації.

Дата: 30.11.2021 12:40
Кількість переглядів: 180

Сьогодні, 30 листопада 2021 року, голова Ковельської районної ради В'ячеслав Шворак, заступник голови районної ради Андрій Броїло взяли участь у  щотижневій оперативній нараді, яку провела голова районної державної адміністрації Ольга Черен. Нарада відбулася за участю заступників голів райдержадміністрації,  керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих установ району.

Про надзвичайні ситуації в районі та заходи з їх ліквідації проінформував Олександр Деревянчук начальник ДПРЗ 2 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Волинській області. Посадовець зупинився на заходах з ліквідації вибуху газової котельні ЗОШ І-ІІІ ступеня села Прохід Ратнівської територіальної громади Ковельського району, яка сталася 29 листопада 2021 року. Загиблих та потерпілих серед співробітників закладу в результаті аварії немає. Голова райдержадміністрації Ольга Черен дала доручення профільним службам встановити причину вибуху, ліквідувати наслідки та відновити опалення загальноосвітнього закладу.

Ольга Черен подякувала особовому складу пожежно-рятувальному загону ГУ ДСНС України у Волинській області  за оперативне реагування під час ліквідації надзвичайної ситуації. 

Начальник відділу призову Ковельського районного територіального центру Комплектування та соціальної підтримки Анатолій Герез доповів про хід осіннього призову 2021 року громадян України на строкову військову службу. Наряд Волинського обласного військового комісаріату виконано на 102.58 %. При проведенні заходів призову громадян на строкову військову службу призовною комісією порушень чинного законодавства не було.

Начальник Ковельського управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Микола Король зупинився на актуальних питаннях діяльності Ковельського управління: завершення виконання планових міроприємств перед постановкою худоби на зимовостійлове утримання.

У зв’язку з тим, що з 01.01.2021 року вступає в дію постанова КМУ від 24.03.2021 року №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» управлінням надаються консультації кухарям по виконанню даної постанови. Також було зазначено, що після виконання плану заходів щодо ліквідації захворювання на сказ ВРХ знято карантинні обмеження по даному захворюванню в с. Мирин.

Посадовець відмітив, що фахівцями Ковельського управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області продовжуються моніторингові перевірки на дотримання карантинних вимог по недопущенню поширення короновірусної інфекції. Особлива увага приділена об’єктам торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, агропродовольчим ринкам, закладам освіти та громадського харчування. Під час проведення моніторингових обстежень та перевірок фахівці Ковельського управління проводять постійну роз’яснювальну роботу з керівниками, працівниками та відвідувачами об’єктів з питань дотримання протиепідемічних заходів щодо попередження захворювання на COVID-19.

Голова Ковельської районної ради В'ячеслав Шворак запросив учасників наради на засідання дев`ятої сесії  восьмого  скликання районної ради, яке відбудеться 7 грудня 2021 року, об 11.00 год.

В підсумку наради голова райдержадміністрації Ольга Черен ознайомила присутніх із заходами суспільно – політичного спрямування, що відбуватимуться в районі протягом поточного тижня, запросила до участі в них працівників райдержадміністрації та закликала максимально спрацювати над вирішенням завдань, поставлених перед структурними підрозділами, побажала усім здоров'я та результативної співпраці.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь