A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

На засіданні постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров`я, соціального захисту, духовності, молоді та спорту.

Дата: 01.12.2021 15:21
Кількість переглядів: 470

З метою попереднього розгляду та обговорення питань, що внесені до проєкту порядку денного 9 сесії районної ради восьмого скликання, сьогодні, 1 грудня 2021 року, під керівництвом депутата  районної ради Галини Савіної відбулось засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров`я, соціального захисту, духовності, молоді та спорту. Депутати -  члени комісії  Ірина Скибук, Валентина Баланкевич розглянули наступні питання порядку денного: Про звіт голови Ковельської районної ради  про роботу за 2021 рік; Про затвердження символіки Ковельського  району та Положення про порядок її використання; Про структуру та штатну чисельність виконавчого апарату районної ради на 2022 рік; Про внесення змін до рішення районної ради від 18 грудня 2020 року №2/12 «Про районний бюджет на 2021 рік»; Про районний бюджет на 2022 рік; Про План роботи Ковельської районної ради на 2022 рік; Різне.

В обговоренні вищезазначених питань взяли участь голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, заступник голови районної ради Андрій Броїло, керівник апарату Ковельської РДА Степан Топольський, начальник відділу фінансів Ковельської РДА Світлана Карпюк.

Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени комісії  ухвалили рішення з розгляду питань порядку денного в запропонованій редакції.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь