A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулося засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, торговельного обслуговування та регуляторної політики.

Дата: 02.12.2021 17:08
Кількість переглядів: 178

2 грудня відбулося засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, торговельного обслуговування та регуляторної політики, яке пройшло під головуванням Юрія Мельника та за участі членів комісії Макара Гонти, Святослава Волошука. Депутатами – членами комісії були розглянуті  проєкти рішень, які вносяться на розгляд  9 сесії райради.

Участь у роботі комісії взяли заступник голови Ковельської районної ради  Андрій Броїло, перший заступник голови Ковельської райдержадміністрації Галина Коляда, заступник голови Ковельської райдержадміністрації Дмитро Красносельський, консультант голови ради з питань юридичного забезпечення Володимир Клімчук, начальник відділу фінансів Ковельської РДА Світлана Карпюк.

На порядку денному наступні питання: Про звіт голови Ковельської районної ради  про роботу за 2021 рік; Про затвердження символіки Ковельського  району та Положення про порядок її використання; Про структуру та штатну чисельність виконавчого апарату районної ради на 2022 рік; Про внесення змін до рішення районної ради від 18 грудня 2020 року №2/12 «Про районний бюджет на 2021 рік»; Про районний бюджет на 2022 рік;  Про план роботи ковельської районної ради на 2022 трік; Про план підготовки регуляторних актів на 2022 рік; Різне.

За результатами обговорення питань порядку денного, постійною комісією прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь