A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Щорічно, третього грудня, відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2021 12:20
Кількість переглядів: 165

Щорічно, третього грудня, відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця дата – нагадування про те, що турбота про людей з особливими потребами є обов’язком кожної держави, громадянського суспільства, усіх людей доброї волі.

Ми захоплюємось мужністю, силою духу  співвітчизників, в тому числі і наших земляків, які, не зважаючи на проблеми зі здоров’ям, підкорюють вершини у спорті,  мистецтві, бізнесі, інших сферах діяльності. Уваги потребують наші захисники, які втратили своє здоров’я, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність держави від російського агресора. Тож маємо турбуватися про них щоденно не на словах, а конкретними справами, створювати доступні умови для задоволення їхніх освітніх потреб, ефективної реабілітації та самореалізації людей з інвалідністю різних вікових категорій, допомагати їхнім рідним долати життєві труднощі.

Висловлюємо щиру вдячність жителям Ковельщини,  представникам підприємницьких структур, громадських організацій, релігійних громад,  медикам, освітянам, соціальним працівникам, волонтерам, усім, хто робить посильний внесок у поліпшення матеріального становища,  сприяє фізичній реабілітації, розвитку творчих здібностей, працевлаштуванню людей з інвалідністю.

Від щирого серця бажаємо усім  людям з особливими потребами здоров’я, родинного затишку, достатку, любові і радості, здійснення мрій, мудрості і витримки у життєвих випробуваннях. Нехай Господь обдарує своїми ласками і благословенням усіх, хто особливо цього потребує.

   

З повагою

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради

Ольга Черен,  голова Ковельської районної державної адміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь