A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулося засідання постійної комісії з питань регулювання комунальної власності, транспорту, зв`язку та інфраструктури.

Дата: 03.12.2021 15:03
Кількість переглядів: 178

Відповідно до графіка засідань постійних комісій, які передують сесії районної ради,  сьогодні, 3 грудня 2021 року, відбулося засідання постійної комісії з питань регулювання комунальної власності, транспорту, зв`язку та інфраструктури.

Комісія зібралася у повному складі: Юрій Кондратович (голова комісії), Микола Сушик, Антоніна Поліщук, Володимир Захарко, Сергій Чайка.

Участь у роботі комісії взяли голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, заступник голови районної ради Андрій Броїло, перший заступник голови Ковельської РДА Галина Коляда, консультант голови ради з питань юридичного забезпечення Володимир Клімчук, начальник відділу фінансів Ковельської РДА Світлана Карпюк.

На порядок денний комісії було винесено ряд важливих питань, а саме: Про звіт голови Ковельської районної ради  про роботу за 2021 рік; Про звіт постійної комісії з питань регулювання комунальної власності, транспорту, зв’язку та інфраструктури про роботу у 2021 році; Про затвердження символіки Ковельського  району та Положення про порядок її використання; Про структуру та штатну чисельність виконавчого апарату районної ради на 2022 рік; Про внесення змін до рішення районної ради від 18 грудня 2020 року №2/12 «Про районний бюджет на 2021 рік»; Про районний бюджет на 2022 рік; Про план роботи Ковельської районної ради на 2022 трік; Про затвердження стартової ціни та умов продажу об’єкта малої приватизації; Про затвердження переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ району, що підлягають приватизації у 2022 році; Різне.

Після  тривалого обговорення  ці  проєкти  рішень були внесені на розгляд сесії. 

В завершення роботи засідання, голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак ще раз нагадав колегам про те, що 9 сесія Ковельської районної ради відбудеться 07.12.2021 року, початок об 11.00 год. читальний зал КЗ «Ковельська публічна бібліотека».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь