A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Військових привітали з професійним святом

Дата: 06.12.2021 21:58
Кількість переглядів: 236

Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни. 6 грудня 2021 року Збройні Сили України відзначають 30-ту річницю від дня свого створення. Це свято є символом справжньої мужності, героїзму і відваги. Воно об'єднує всіх військовослужбовців країни, та тих, хто готовий в будь-який момент захищати український народ та боронити кордони нашої держави. 


З нагоди свята сьогодні, 6 грудня  2021 року, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, заступник голови районної ради Андрій Броїло, радник голови районної ради Іван Тусь, голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен, перший заступник голови райдержадміністрації Галина Коляда, відвідали військові частини, які розташовані на території Ковельського району а також Ковельський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Посадовці подякували військовослужбовцям за самовіддане служіння українському народові, патріотизм, вірність обов’язку та сумлінне виконання священної місії — боронити рідну землю, побажали успіхів в удосконаленні бойової та професійної майстерності, натхнення і віри в силу власної держави, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх мрій і побажань.

 Учасники заходів хвилиною мовчання вшанували пам'ять  військовослужбовців, які віддали свої життя, захищаючи незалежність нашої держави.

Кращим військовослужбовцям вручили Почесні грамоти районної ради та  районної державної адміністрації за військову професійну майстерність, віддану працю, спрямовану на зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки держави, старанність і сумлінне виконання визначених завдань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь