A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

У ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні новий спортмайданчик та реконструйований навчальний комплекс.

Дата: 06.12.2021 23:40
Кількість переглядів: 214

Сьогодні, 6 грудня 2021 року, у Ковелі відбулось урочисте відкриття нового спортивного майданчика та реконструйованого навчального корпусу у ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Привітати колектив і вихованців до закладу освіти завітали голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, голова обласної державної адміністрації  Юрій Погуляйко та інші поважні гості.  

Посадовці привітали присутніх із Днем Збройних Сил України, подякували керівництву та педагогам ліцею за роботу, яку вони роблять. Побажали усім  невичерпних сил, богатирського здоров’я, звершення всіх мрій і побажань та мирного неба  над головою.

Покращити матеріально-технічну базу закладу вдалося завдяки фінансуванню із державного та обласного бюджетів. Зокрема на реконструкцію навчального корпусу з гуртожитком на навчальними кабінетами витратили 9 млн 302 тис. грн державних коштів та 6 млн 677 тис. грн з обласного бюджету.

Начальник ліцею Павло Боснюк подякував за створення гарних умов для успішного навчання та зауважив, що в майбутньому це дасть змогу вихованцям бути конкурентними випускниками, здатними здобувати вищу освіту у секторі національної безпеки та оборони України. Ці ресурси, котрі ми вкладаємо у наших дітей, вартують того. Адже абсолютна більшість випускників закладу продовжують здобувати освіту у вищій військовій школі. Більше 600 випускників ліцею захищають сьогодні нашу державу на Сході. Ми зробимо все, аби  діти отримали гідну освіту.

По закінченню святкової частини на спортивному майданчику відбувся футбольний поєдинок між легендами футболу Волині ХХ століття та командою вихованців військового ліцею.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь