A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулася оперативна нарада.

Дата: 14.12.2021 14:00
Кількість переглядів: 131

Сьогодні, 14 грудня 2021 року, заступник голови районної ради Андрій Броїло взяв участь в оперативній нараді з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, яку провела перший заступник голови райдержадміністрації Галина Коляда.

 Про стан ліквідації структурних підрозділів реорганізованих райдержадміністрацій проінформувала начальник відділу юридичного забезпечення та з питань запобігання і виявлення корупції апарату райдержадміністрації Мирослава Поляк.

Т.в.о начальника управління регіонального розвитку райдержадміністрації Жанна Лук’янова доповіла про попередні результати обстеження газових котелень в установах бюджетної сфери району. Наразі, за її словами, членами відповідної робочої групи, до складу якої окрім посадових осіб райдержадміністрації увійшли представники АТ «Волиньгаз», Управління Держпраці у Волинській області, Управління Держенергонагляду у Волинській області, Ковельського районного управління ГУ ДСНС у Волинській області та представники органів місцевого самоврядування, проведено перевірку всіх  котелень (паливних) бюджетних установ району, які працюють на газовому паливі. Узагальнену інформацію до 15 грудня ц. р. буде надіслано в обласну державну адміністрацію.

Також керівники управлінь, відділів, служб проінформували про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та озвучили нагальні питання.

В підсумку наради перший заступник голови райдержадміністрації Галина Коляда ознайомила учасників наради із заходами суспільно – політичного спрямування, що відбуватимуться в районі цього тижня, а також запросила до участі в них працівників райдержадміністрації і закликала максимально спрацювати над вирішенням завдань, поставлених перед структурними підрозділами.

 

За матеріалами Ковельської РДА

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь