A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Привітали працівників суду з професійним святом.

Дата: 15.12.2021 14:37
Кількість переглядів: 209

15 грудня в Україні відзначають День працівників суду. З професійним святом працівників Ковельського міськрайонного суду прийшли привітати  голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен та заступник міського голови Віктор Жигаревич.

Розпочалися урочистості з привітального звернення голови міськрайонного суду В`ячеслава Лесика, який поздоровив колег із професійним святом та побажав миру, злагоди, міцного здоров’я, достатку, благополуччя і натхнення у роботі.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова районної ради Вчеслав  Шворак, який привітав працівників суду зі святом та наголосив:« Вибираючи свою професію і місце роботи, ви свідомо присвятили себе самовідданому служінню народу, закону, щоденної, наполегливої роботи з практичної реалізації в життя принципу верховенства права, захисту прав і свобод кожного. Нехай кожен ваш день повниться хорошим настроєм, душевними зустрічами і плідною роботою. Бажаю не зупинятися на досягнутому і підвищувати свій професійний рівень. Нехай законність і справедливість, професійна етика і добропорядність у вашій діяльності будуть запорукою становлення в Україні верховенства права».

Голова районної державної адміністрації Ольга Черен та заступник міського голови Віктор Жигаревич також висловили найщиріші вітання фахівцям, які стоять на захисті верховенства закону, прав та свобод громадян.

Почесні грамоти від  районної ради та районної державної адміністрації  отримали працівники суду за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомі досягнення у професійній діяльності та з нагоди Дня працівників суду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь