A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Із професійним святом привітали працівників державної виконавчої служби

Дата: 17.12.2021 17:05
Кількість переглядів: 408

Сьогодні, 17 грудня в Україні відзначають День працівника державної виконавчої служби. З нагоди свята голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен завітали до Ковельського міськрайонного відділу державної виконавчої служби із вітаннями.

Зі словами привітань і подяки до свого колективу звернувся керівник Ковельського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Олександр Голярчук, побажав натхнення, невичерпної енергії, міцного здоров’я, родинного затишку та добробуту.

«Кожний з вас виконує надважливу державну і соціальну функцію - захищає конституційні права та свободи громадян. Це кропітка щоденна праця, яка потребує неабияких знань, відповідальності, професійності та принципових позицій. Тож вітаю вас зі святом та бажаю міцного здоров’я, наснаги і нових звершень у вашій діяльності», - зазначив В`ячеслав Петрович.

Також теплими словами поздоровили працівників державної виконавчої служби з професійним святом голова районної державної адміністрації Ольга Черен та заступник міського голови Віктор Жигаревич.

Окрім того, за вагомі досягнення, професіоналізм та компетентність, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди свята відзначили працівників виконавчої служби грамотами районної ради та районної державної адміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь