A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Привітали дітей Головненської спеціальної школи з днем Святого Миколая-Чудотворця.

Дата: 17.12.2021 21:11
Кількість переглядів: 182

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Одне з найбільш шанованих християнських свят в Україні – день Святого Миколая, свято захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує усім віру, вселяє у душі світлі почуття, надихає творити добро. Святий Миколай здавна опікується дітками. На нього чекають мільйони малюків в усьому світі та сподіваються на своєрідне диво та здійснення заповітних мрій.

Саме таку довгоочікувану зимову казку влаштували для  дітей Головненської спеціальної школи голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, заступник голови райради Андрій Броїло, депутати Ковельської районної ради та перший заступник голови Ковельської районної державної адміністрації Галина Коляда. Посадовці привітали діток зі святом, побажали їм зростати здоровими, вірити в дива, які творить святий Миколай, та вручили вихованцям солодощі та подарунки.

Зокрема, звертаючись до винуватців свята, В`ячеслав Петрович відмітив: «Діти покладають на Миколая особливі надії, адже щиро вірять, що добрий і всесильний покровитель допоможе здійснити мрії. Тож нехай святий Миколай-Чудотворець дарує вам втілення найзаповітніших бажань! Бажаю, щоб у цей день кожен з вас одержав приємну звістку, щоб завжди поруч були люди, які підтримають і допоможуть, щоб з обличчя не сходили щира посмішка і гарний настрій».

Наприкінці свята директор Головненської спеціальної школи Анатолій Москалюк подякував гостям за турботу про дітей, за подароване їм відчуття батьківської опіки, яка вселяє у дитячі серця душевне тепло, віру, любов, спокій та надію.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь