A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Енергетиків району привітали з професійним святом.

Дата: 22.12.2021 17:00
Кількість переглядів: 215

22 грудня професійне свято відзначають працівники провідної галузі  України – енергетичної. У цей день в народному домі «Просвіта» відбулися урочистості для працівників  Ковельської філії ПрАТ «Волиньобленерго».

Привітати  колектив енергетиків з професійним святом завітали голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен.  

«Ми високо цінуємо ваші великі зусилля, мужність та професіоналізм. Нехай завжди вам світить родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги і любові! Міцного вам здоров’я, добра, успіхів, благополуччя, добробуту  та злагоди в родинах», – зазначив В`ячеслав Петрович.

Вітання з професійним святом також звучали від голови Ковельської районної державної адміністрації Ольги Черен та керівника Ковельської філії ПрАТ «Волиньобленерго» Василя Горбачука.

 За вагомий внесок у розвиток енергетичної галузі, сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята керівники району вручили представникам філії грамоти районної ради та районної державної адміністрації.

Додали радісних ноток у святкування також виступи мистецьких колективів міста та з Ратного — народне аматорське  жіноче вокальне тріо “Зорецвіт”.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь