A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Білинський ліцей відсвяткував п`ятиріччя.

Дата: 25.12.2021 12:17
Кількість переглядів: 313

24 грудня в Білинському ліцеї пройшли урочистості з нагоди п‘ятої річниці з дня відкриття. 
Привітати педагогічний колектив та дітей зі святом завітали голова Ковельської районної ради В‘ячеслав Шворак, перший заступник голови Ковельської райдержадміністрації Галина Коляда, заступник міського голови Наталія Маленицька, начальник управління освіти Віктор Бичковський, начальник управління культури, молоді, спорту  Андрій Мигуля, староста Білина Петро Бородій.

Школу відкрили у грудні 2016, це був довгоочікуваний проєкт. І тепер вона є окрасою села, а колектив незважаючи на всі труднощі та складності сьогодення, робить так, щоб учні отримували найкращі знання і найкраще виховання.

Для всіх, хто прийшов на свято, колектив, учні школи організували чудовий святковий захід. Директор ліцею Людмила Мороз привітала гостей, колег-педагогів, учнів та їх батьків зі святом, сказала про те, що 5 років – це своєрідний індикатор для колективу, час підбиття підсумків роботи, подальшого планування. І додала, що вони чимало доклали зусиль для  створення  іміджу навчального закладу, задавали темп, напрацювали стиль своєї праці.

Голова районної ради В‘ячеслав Шворак привітав педагогічний колектив та учнів ліцею та наголосив: «Хай і надалі у вашій школі панує атмосфера, де затишно почувають себе і діти, і вчителі, а на українському небосхилі спалахують юні зірки – випускники Білинського ліцею. Невичерпних сил, наснаги, витримки, міцного здоров’я, чемних і вдячних учнів».

В‘ячеслав Шворак разом із Галиною Колядою вручили Подяку Ковельської районної ради та Ковельської районної державної адміністрації колективу Білинського ліцею за високий рівень педагогічної майстерності, вагомий внесок у справу навчання, виховання дітей та юнацтва Ковельщини, активну громадянську позицію та з нагоди 5-річчя ліцею.

Подарунки, слова привітання та щирі посмішки наповнили актову залу та огорнули теплом всіх, хто прийшов розділити цю святкову подію. Загалом свято пройшло в теплій привітній атмосфері.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь