A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулася щотижнева оперативна нарада в райдержадміністрації.

Дата: 04.01.2022 14:30
Кількість переглядів: 186

Cьогодні, 4 січня 2022 року, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак взяв участь в черговій оперативній нараді з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, служб району, яка вібулася під головуванням голови Ковельської районної державної адміністрації Ольги Черен.

В’ячеслав Петрович привітав усіх присутніх з Новим роком та Різдвом Христовим  та зазначив, що у новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе, для своєї родини та рідної землі. І побажав, злагоди, достатку і щоб серця зігрівалися любов’ю і теплом, а домівки наповнювались радістю та добром.

 

Ольга Миколаївна також привітала учасників наради з новорічно-різдвяними святами, та побажала у кожну родину здоров'я, благополуччя, щастя та любові. І щоб  2022-й став роком миру,  духовної єдності та соціально-економічного зростання рідного краю та України і подарував нам ще більше сил та натхнення для втілення найамбітніших планів та задумів.

Впродовж наради голова райдержадміністрації наголосила на тому, що основним завданням на сьогодні є ліквідація реорганізованих райдержадміністрацій і закликала всіх до злагодженої  та оперативної співпраці, щоб усі необхідні процеси відбулись вчасно і згідно законодавства.

В свою чергу керівники структурних підрозділів районної державної адміністрацій проінформували учасників наради про поточний стан справ та  основні напрямки подальшої  роботи у підпорядкованих підрозділах.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь