A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Мешканця Ковельського району привітали зі 100-річчям

Дата: 12.01.2022 21:10
Кількість переглядів: 258

12 січня своє 100-річчя святкує житель міста Любомль Петро Гнатович Баранський. Привітати ювіляра завітали до його оселі голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен та  голова ветеранської організації Валентина Січкар.

У теплому сімейному оточенні зустрічав гостей та приймав найщиріші вітання Петро Гнатович - ветеран війни та праці, багаторічний керівник  районної організації ветеранів війни та праці, учасник народно-аматорського хору «Осіннє золото».

З нагоди ювілейного Дня народження гості висловили ювіляру слова вдячності і шани за багаторічну сумлінну працю, мудрість та досвід, які  він передав своїм дітям, внукам та правнукам. Звертаючись до Петра Гнатовича, В’ячеслав Петрович побажав йому міцного здоров’я, поваги від оточуючих, любові та турботи від рідних і близьких людей, родинного затишку.

За вагомий особистий внесок у становлення, розбудову  району, активну життєву  позицію і громадську діяльність, невичерпну енергію, організаторський  талант та з нагоди 100-річчя від дня народження ювіляру  вручили Подяку Ковельської районної ради, Ковельської районної  державної адміністрації і подарунок.

Приємно констатувати, що в нашому районі мешкають люди такого віку, які є носіями життєвої мудрості та досвіду, стійкості й працьовитості. Наш обов’язок - шанувати таких людей і всіляко підтримувати.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь