A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Голова районної ради із робочим візитом відвідав Руденський психоневрологічний інтернат.

Дата: 17.01.2022 16:35
Кількість переглядів: 261

Нещодавно голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен відвідали  Руденський психоневрологічний інтернат для жінок та ознайомились із роботою установи, що надає соціальні послуги, аби дізнатися проблемні питання життєдіяльності закладу. Руденський психоневрологічний інтернат для жінок працює з 1991 року, розташований він у селі Руда. На сьогоднішній день в його стінах проживає 105 мешканок, зокрема, з психоневрологічними розладами. Основним завданням закладу є забезпечення належних умов проживання громадян, які потребують стороннього догляду і допомоги.

У ході візиту керівники району поспілкувались з трудовим колективом, оглянули умови перебування пацієнтів у закладі та ознайомились із станом матеріально-технічного забезпечення. Оглянули приміщення для обслуговуючого персоналу, кімнати для проживання і лікування хворих, гігієни та інші підсобні приміщення.

Також з дирекцією закладу посадовці обговорили питання, які стосуються якісного функціонування інтернату, зокрема, зупинились на фінансовому та соціальному аспектах. В`ячеслав Петрович наголосив, що підвищення рівня життя найбільш незахищених категорій людей перебуває на постійному контролі районної влади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь