A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулася позачергова 10 сесія Ковельської районної ради.

Дата: 18.01.2022 15:35
Кількість переглядів: 228

Сьогодні, 18 січня 2022 року, під головуванням В’ячеслава Шворака, голови Ковельської районної ради, відбулося засідання позачергової десятої сесії районної ради. На сесійному засіданні  були присутні 27 депутатів із 42 обраних. У роботі сесії взяли участь: перший заступник голови РДА Галина Коляда, заступник голови РДА Роман Кульцман, керівник Ковельської окружної прокуратури Юрій Новосад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради.


Перед розглядом питань порядку денного депутати райради вшанували хвилиною мовчання нашого земляка 22-річного захисника України Романа Миколайовича Стасюка, який родом із села Дарівка Ковельського району та всіх, хто поліг, захищаючи нашу Батьківщину.

Окрім  стандартних  позицій ведення сесії:  оголошення запрошених, привітання іменинників, які відсвяткували своє День народження в міжсесійний період,  обрання лічильної та редакційних комісій, ухвалення регламенту роботи сесійного засідання- на початку сесійного засідання мали місце ряд інших оголошень.

Зокрема,  В`ячеслав Шворак повідомив, що в міжсесійний період в місцевих органах влади відбулися такі кадрові зміни: 10 січня 2022 року начальником управління регіонального розвитку Ковельської райдержадміністрації було призначено Сарапіна Віталія Івановича. В`ячеслав Петрович привітав  з призначенням Віталія Івановича та побажав успіхів у роботі та співпраці з районною радою.

В продовження роботи, депутати райради ухвали такий порядок  денний: Про звернення Ковельської районної ради до Національної поліції, Генеральної прокуратури щодо перевірки законності видачі спеціального дозволу на користування надрами; Про зміну способу приватизації об'єкта малої приватизації; Про внесення змін до рішення  районної ради від 18.12.2020 року  №2/24 «Про вихід зі складу засновників та передачу комунальної установи КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЛЮБОМЛЬСЬКЕ ТЕРИТОРІАЛЬНЕ МЕДИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ КОВЕЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ зі спільної власності  територіальних громад сіл, селищ району у комунальну  власність територіальної громади Любомльської міської ради»; Про внесення змін до списку присяжних  Ковельського міськрайонного суду, затвердженого  рішенням районної ради від 28 лютого 2020 року №31/20; Про затвердження Переліку другого типу об`єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ району, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону; Різне.  

Усі питання порядку денного, які були винесенні на розгляд позачергової десятої сесії були підтримані депутатами райради. По закінченню сесії В`ячеслав Петрович подякував усім присутнім за злагоджену і плідну роботу у вирішенні і врегулюванні поставлених на порядок денний питань.

Нагадуємо відвідувачам сайту, що у відповідності до  чинного законодавства, усі результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті районної ради. З повною інформацією про ухвалені рішення на сесійному засіданні районної ради ви можете ознайомитись в рубриці «Новини» та «Діяльність ради».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь