A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

ЗВІТ депутата Ковельської районної ради /фракція ВО «Батьківщина» АНДРОСЮКА ВОЛОДИМИРА ТИМОФІЙОВИЧА

Дата: 26.01.2022 15:11
Кількість переглядів: 137

Відповідно до ст.16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад»  з метою інформування виборців про свою діяльність, залучення громадян до розв’язання проблем місцевого значення подаю письмовий звіт про свою роботу.


  Зізнаюсь чесно, звітуватись про депутатську діяльність не просто, адже, вирішення того чи іншого питання залежить далеко не лише від моїх можливостей, чи мого особистого бажання його вирішити, а від впливу чинників і законодавчих аспектів практично діючих на території району владних структур та наявності чи відсутності фінансових можливостей самого регіону.

  Одним з основних обов»язків своєї діяльності вважаю участь в пленарних засіданнях та роботі в постійних комісіях. За звітний період брав участь у роботі 7 сесій. Хоч працюю в регламентній комісії, але стараюсь перед сесіями брати участь в засіданні всіх комісій.

 Діяльність мене , як депутата не обмежувалась і не закінчувалась участю в сесійних засіданнях.  Здійснення повноважень проводив через депутатські запити, звернення, участь в сесіях ОТГ, тому важливою складовою у здійсненні депутатської діяльності вважаю роботу з виборцями, людьми всіх категорій, незалежно від віку і зайнятості на тій чи іншій роботі, належності до тої чи іншої партії, забезпечення своєчасного, обгрунтованоговирішення звернень та скарг громадян, вивчення причин які їх породжують.

 За звітний період підготував 7 депутатських запитів і 4 звернення, а це 20 відсотків від того, що подали  42 депутати ради. Але на превеликий жаль, через бюрократизм, не всі запити вдалося втілити в життя, в багатьох випадках замість того, щоб виконувати їх,  отримую просто відписки. Наведу один приклад: колега-депутат Сачук Г. В.  підняла в запиті важливу проблему курсування дизель-поїзда КОВЕЛЬ-ЯГОДИН. Зусиллями районної ради, адміністрації, голів ОТГ, працівників філії Львівської залізниці вдалось запустити даний потяг. Але він курсує не для людей, а для відписки. Коли просили, щоб він курсував з Ковеля десь  після 17 години, а на Ковель з Ягодина десь о 7 ранку, то зробили навпаки, з Ковеля він відправляється вранці, в на Ковель приходить ввечері. Незважаючи на 2 моїх депутатських запити, отримав просто відписки, а не коригування графіку руху поїзда і замість того, що возити людей вранці на роботу , лікувальні заклади, а й то на ринки, то він возить повітря.

 Найважливішою ділянкою в своїй роботі вважаю постійну співпрацю з виборцями, підтримка та  допомога жителям району.  Прийом громадян – одне з головних завдань депутата і так планую свою депутатську роботу. Всього за звітний період було проведено більше 20 зустрічей з виборцями, на прийомі з усними та письмовими зверненнями побувало 45 громадян, на яких були розглянуті питання, що стосувалися матеріальної допомоги, забезпечення паливом, питань медичної та пенсійної допомоги, соціального захисту, працевлаштування, вирішення земельних питань. На жаль не все залежить від депутата районної ради. Одне коло питань вдається вирішити відразу, інші потребують вивчення і залучення до виконання інших посадових осіб. Найкраще вирішуються питання медичної допомоги/ директор МТМО Вітер В.С. і його заступники  Івахнюк Л.М., Курило В.Я./, соціального захисту /Давидович О.Г./, за що вам щира вдячність.  І дійсно отримую велике задоволення, якщо вдається допомогти виборцям Ковельщини.

 Разом з тим, у міру своїх можливостей постійно надаю допомогу важкохворим дітям, інвалідам та малозабезпеченим категоріям населення. Свій депутатський фонд витратив для надання матеріальної допомоги на лікування 9 жителям району на суму 10 тисяч гривень.

 Активно виступаю на пленарних засіданнях, вношу пропозицію до їх рішень та порядку денного. За звітний період мною внесено і розглянуто на сесіях такі питання:

  • Про роботу Державної екологічної інспекції
  • Про стан епідеміологічного благополуччя населення району
  • Про стан експлуатаційного  утримання доріг
  • Про роботу Держгеокадастру

Підготовлено 2 звернення до центральних органів влади. Взяв участь в роботі 6 сесій об»єднаних громад.

Минув ще один непростий рік в історії України. Він був сповнений напруженої праці, звершень, пошуку правильних рішень. Всі ми прагнемо до того, щоб були втілені в життя ідеали Революції гідності, яка , я вважаю не завершилася. Хочемо подолати корупцію, яка знищує державу, та вибороти довгожданну перемогу на Сході.

  Хочу подякувати колегам-депутатам за підтримку в сесійному залі та поза, адже без підтримки та розуміння не можна активно працювати. Окрема подяка для депутатів і людей, які мене критикують, особливо якщо це конструктивна критика. Завдяки Вам працюю над собою,  в дискусіях намагаюся находити компромісні рішення.

 У своїй роботі керуюся принципами людяності, рівності, взаємоповаги. Вважаю, що основний пріоритет діяльності депутата  - це вміння дослухатися до людей та ставати на захист їх інтересів.

Нагороджений Почесною грамотою Волинської обласної ради – за значний внесок у розвиток місцевого самоврядування, плідну депутатську діяльність, спрямовану на вирішення соціально-економічних питань територіальної громади.

Те,що я роблю, як депутат районної ради – це громадська діяльність. Робота , яка вимагає часу, неабияких  зусиль, часто – нервів. Але стверджую, вона не марна – платою є вдячна усмішка молодої родини, зворушливі   «спасибі» пенсіонера, довіра людей.

 Судити про роботу депутата- справа виборців. Я підтримую ті цінності, що поділять люди, які довіряють мені і підтримують мене.

 

  З повагою

депутат Ковельської районної ради    Володимир Андросюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь