A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Робочий візит до Любомльської міської територіальної громади.

Дата: 26.01.2022 22:15
Кількість переглядів: 179

Сьогодні, 26 січня 2022 року, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, голова обласної ради Григорій Недопад, депутати обласної ради  Володимир Бондар та Андрій Бокоч з робочим візитом відвідали Любомльську міську територіальну громаду.

Очільник  громади Роман Ющук розповів про нагальні потреби громади і попросив сприяння у їх вирішенні. Він зазначив, що понад п'ять років громада домагається будівництва нової дитячо-юнацької спортивної школи. Три десятиліття заклад розташовується в пам’ятці архітектури національного значення - палаці Браницьких. Діти займаються у практично аварійній будівлі, навіть звичайний ремонт тут зробити проблемно через статус пам’ятки. Тому вирішили зводити нову спортшколу. Неподалік стадіону "Колос" уже виділено земельну ділянку площею понад пів гектара. Вартість об’єкту - понад 70 млн грн.

У підсумку посадовці зазначили, що громада готова співфінансувати і веде активну підготовчу роботу і за рахунок місцевого, обласного і державного бюджетів можливо реалізувати цей проєкт.

Гості оглянули  і приміщення місцевого Центру первинної медичної допомоги. Частину будівлі, в якій він розташовується, планують реконструювати під службове житло для медиків, – розповів голова Любомльської громади. Коштом закладу уже розроблено проєктно-кошторисну документацію на заміну покрівлі, яка обійдеться майже у 5 мільйонів гривень. Роман Ющук просить в обласного бюджету фінансової підтримки на проведення внутрішніх робіт.

Керівники також навідалися до Любомльського територіального медичного об’єднання, де триває обладнання додаткових кисневих точок. «Ми додатково встановлюємо майже 50 кисневих точок. У нас наразі є 180 ліжок, які обладнані киснем, а згодом матимемо 226, що повністю задовольнить потребу нашого закладу. Нам мають також доставити додаткову кисневу станцію», - зазначив гендиректор медичного об’єднання, депутат облради Володимир Дибель.

Він також розповів, що завдяки сучасному приймальному відділенню, реконструкцію якого завершено минулоріч, є змога розподіляти потоки ковідних та соматичних пацієнтів. Оглянули гості і новопридбане високоточне медобладнання, яке уже слугує пацієнтам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь