A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Голова районної ради В`ячеслав Шворак провів виїзний прийом громадян.

Дата: 28.01.2022 08:56
Кількість переглядів: 247

27 січня  2022 року голова Ковельської  районної ради В`ячеслав Шворак, голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен та Головненський селищний голова Микола Демедюк провели виїзний прийом громадян на території Головненської територіальної громади у селах Головне та Нудиже. Участь в цьому заході взяли також депутат районної ради Микола Сушик та заступник начальника Ковельського районного управління поліції з превентивної діяльності ГУНП у Волинській області Вячеслав Мартинюк.

Виїзні прийоми громадян керівниками району здійснюються з метою поспілкуватись з населенням району та допомогти у вирішенні повсякденних питань життєдіяльності та надання консультативної допомоги.  

Отже, цього разу на прийомі місцевими жителями порушувались питання функціонування діяльністі закладів освіти, здійснення пасажирського перевезення на приміських автобусних маршрутах, земельні питання тощо.

Також із селищним головою очільники району обговорили поточні питання діяльності громади, перспективи соціально–економічного розвитку територій населених пунктів, що входять до Головненської селищної ради.

Виїзний прийом відбувся в діловій конструктивній обстановці, в ході спілкування жителі отримали кваліфіковані відповіді на усі задані запитання. Питання, які потребують додаткового вивчення, взято на контроль голови районної ради і голови райдержадміністрації.

В ході зустрічі посадовці відвідали Головненську спеціальну школу, оглянули навчальні приміщення та умови для перебування і навчання дітей, поцікавилися матеріально-технічною базою освітнього закладу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь