A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

«Шлях поколінь» - вічна боротьба українського народу за вільну Україну

Дата: 28.01.2022 15:04
Кількість переглядів: 205

27 січня 2022 року голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен взяли участь у перегляді прем’єри художньо-документального фільму «Шлях поколінь», яка відбулася в Турійському будинку культури. Фільм створений на основі реальних подій. Стрічка поєднує сюжетні лінії, які показують часи боротьби УПА та сьогоднішню російсько-українську війну, де вже сучасне покоління українців захищає кордони нашої держави.

У центрі сюжету - історія хлопця, який живе своїм звичним життям. Його не цікавлять проблеми країни та війна на сході. Все змінюється тоді, коли до нього у сні приходить воїн УПА. Після цього чоловік вирішує йти воювати.

Продюсером та автором ідеї кінострічки є військовий журналіст і доброволець Михайло Ухман. Сценарій фільму він написав на основі свідчень, спогадів живих свідків реальних подій.

Герої стрічки - професійні актори та справжні учасники боротьби: військові та ветерани. Автор показав, що українці-захисники у кожному з поколінь є сильними,  вміють боротися та перемагати. Знімання відбувалися на Волині, Прикарпатті, Донбасі та у Києві.

Своїми враженнями після перегляду фільму поділилися голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен. В`ячеслав Петрович зауважив: « Що на таких фільмах варто виховувати нове покоління українців, адже на нас іще чекає чимало викликів. Дякую всім, хто береже пам’ять про ці події»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь