A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Урочисте відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Дата: 01.02.2022 15:44
Кількість переглядів: 1094

Сьогодні, 1 лютого 2022 року, в смт Люблинець  Ковельського району було відкрито новозбудовану амбулаторію загальної практики сімейної медицини. В урочистому відкритті взяли участь заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло, перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук, голова Ковельської  районної державної адміністрації  Ольга Черен, Люблинецький селищний голова  Наталія Сіховська та  медичний директор Центру ПМСД Олег Кубай.

Заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло привітав усіх присутніх з такою приємною подією та побажав продуктивної роботи у наданні якісних медичних послуг мешканцям територіальної громади, та зазначив, що тепер місцеві жителі відчуватимуть постійну турботу про їхнє здоров’я.

Урочисте перерізання символічної стрічки ознаменувало відкриття нової амбулаторії, а далі всі присутні оглянули приміщення закладу, його матеріально-технічне оснащення. Просторий і гарний медичний заклад, що відповідає сучасним стандартам,  з усім необхідним обладнанням для надання первинної медичної допомоги, збудований у рамках програми Президента України «Велике будівництво». У приміщенні розміщенні кабінети лікарів, процедурна, кабінет щеплень, реєстратура. Загальна кошторисна вартість об’єкта понад 5 млн. грн. Реалізація проєкту здійснювалась за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток охорони здоров'я в сільській місцевості на умовах співфінансування з місцевого бюджету.

Основним завданням новозбудованої амбулаторії є своєчасне надання невідкладної, кваліфікованої допомоги жителям об’єднаної громади, покращення якості медичних послуг та умов праці медичного персоналу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь