A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Засідання міжвідомчої робочої групи з обстеження діяльності лісопильних об’єктів та кар’єрів з видобутку піску на території Ковельського району

Дата: 10.02.2022 09:00
Кількість переглядів: 163

9 лютого 2022 року, заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло, радник голови райради Іван Тусь та депутат  Ковельської районної ради  Володимир Андросюк взяли участь в засіданні міжвідомчої робочої групи з обстеження діяльності лісопильних об’єктів та кар’єрів з видобутку піску на території Ковельського району, яка відбулася під головуванням заступника голови Ковельської райдержадміністрації Дмитра Красносельського за участі першого заступника голови райдержадміністрації Галини Коляди, начальника управління регіонального розвитку райдержадміністрації Віталія Сарапіна. Для протидії нелегальному обігу деревини, з метою забезпечення раціонального використання природних ресурсів на території району, розпорядженням голови Ковельської райдержадміністрації від 03 червня 2021 року № 115 утворено міжвідомчу робочу групу з обстеження діяльності лісопильних об’єктів та кар’єрів з видобутку піску на території Ковельського району.

       За інформацією головного спеціаліста відділу інфраструктури, екології та житлово-комунального господарства управління регіонального розвитку райдержадміністрації Інни Боць станом на сьогодні фактична кількість лісопильних об'єктів на території Ковельського району становить 362, з них діючих – 128. Членами робочої групи у межах повноважень вживаються заходи з виявлення та припинення нелегальної роботи лісопильних об’єктів.

Під час виїзних обстежень членами робочої групи перевірено дозвільні документи, документи на сировину, дотримання законодавства про працю тощо. Власників пилорам проінформовано про легалізацію роботи найманих працівників та дотримання правил з охорони праці. Також, доведено до відома та роз’яснено норми податкового, трудового та екологічного законодавства.

З метою усунення виявлених порушень робочою групою проведено превентивні заходи, а саме роз’яснювальна робота, по 1 суб’єкту господарювання матеріали скеровано в Держекоінспекцію. На даний час триває досудове слідство.

      Під час засідання робочої групи вирішили: вжити заходи для активізації діяльності в межах виконання покладених на неї завдань; здійснювати виїзні обстеження лісопильних об’єктів на території Ковельського району не менше як 2 рази на місяць (за дорученням голови робочої групи); щокварталу проводити засідання робочої групи за результатами виїзних обстежень.  Членам робочої групи у межах повноважень вжити заходи з виявлення та припинення нелегальної роботи лісопильних об’єктів та ліквідації нелегального обігу деревини на території Ковельського району. Про вжиті заходи інформувати робочу групу у 5-денний термін з дня виявлення порушень вимог чинного законодавства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь