A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

На Ковельщині згадали загиблих в бойових діях на території інших держав та віддали шану живим ветеранам.

Дата: 15.02.2022 16:30
Кількість переглядів: 133

Минають дні, ідуть роки, але для кожного, хто пройшов важкими дорогами війни в Афганістані, хто не раз зазирав в обличчя смерті, втрачав друзів, ті події залишились біллю у серці та назавжди закарбувались в пам’яті. І саме ця пам’ять щороку, у лютневі дні, збирає всіх разом, щоб вшанувати воїнів-інтернаціоналістів та згадати тих, хто не повернувся з війни.


15 лютого з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан у Ковелі відбулися урочистості.

 В заходах взяли участь  голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, заступник голови районної ради Андрій Броїло, перший заступник голови Ковельської райдержадміністрації  Галина Коляда, міський голова Ігор Чайка, воїни-афганці.

З вітаннями, побажанням миру та злагоди у домівках, доброти у серцях, мудрості у справах до учасників бойових дій звернулися представники районної і міської влади.

По завершенню урочистостей учасники заходу зібрались біля Стели загиблих воїнів-інтернаціоналістів, де священники ПЦУ відслужили панахиду. Хвилиною мовчання учасники зустрічі вшанували пам’ять  воїнів, які загинули, померли  від ран та різних недуг – учасників війни в Афганістані, а також воїнів-земляків, які загинули на Сході України. До підніжжя Стели покладено живі квіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь