A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулося засідання постійної комісії з питань регулювання комунальної власності, транспорту, зв`язку та інфраструктури.

Дата: 16.02.2022 15:30
Кількість переглядів: 154

Комісія зібралася у такому складі: Юрій Кондратович (голова комісії), Микола Сушик, Антоніна Поліщук,  Сергій Чайка, Петро Олексюк. Антоніна Поліщук взяла участь в роботі комісії в режимі відеоконференції.

У роботі засідання також взяли участь голова Ковельської районної ради  В`ячеслав Шворак та  депутат районної ради  Віктор Дунець.

На порядок денний комісії було винесено ряд важливих питань, а саме: Про внесення змін до рішення районної ради від  23.04.2021 року № 5/26 «Про визначення балансоутримувачів майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ району»; Про безоплатну передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ району; Звіт про виконання районного бюджету за 2021 рік; «Про внесення змін до рішення районної ради від 07  грудня 2021 року №9/10 «Про районний бюджет на 2022 рік».

 В питанні «Різне» члени постійної комісії підтримали пропозицію депутата районної ради, голови комісії Юрія Кондратовича про включення до порядку денного  сесії Зверненя, автором якого він є, а саме: Звернення депутатів Ковельської районної ради до Верховної Ради України щодо підтримки дій Президента України.

Після  тривалого обговорення  ці  проєкти  рішень були внесені на розгляд сесії. В обговоренні вищезазначених питань взяв участь голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, який ще раз нагадав колегам про те, що 11 сесія Ковельської районної ради відбудеться 18.02.2022 року, початок о 10.00 год.  читальний зал КЗ «Ковельська публічна бібліотека».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь