A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2022 15:25
Кількість переглядів: 231

В Україні сьогодні – День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Революція Гідності стала переломним моментом у новітній історії нашої держави. Її події змінили всіх нас. Уже минуло вісім років, а спогади настільки яскраві, наче це було вчора. У День Героїв Небесної Сотні ми маємо віддати шану тим, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього.

Сьогодні, 20 лютого, на Ковельщині за участі заступника голови Ковельської районної ради  Андрія Броїла, першого заступника голови Ковельської райдержадміністрації Галини Коляди, Ковельського міського голови Ігоря Чайки, учасників Революції Гідності, волонтерів,  учасників АТО та ООС, вихованців Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, представників трудових колективів підприємств, установ, духовенства та громадськості Ковельщини відбувся мітинг-реквієм з нагоди вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, а також військовослужбовців та добровольців, які загинули на сході України, мирних жителів, усіх, хто поклав життя за незалежність і свободу України.

Представники духовенства ПЦУ,  УГКЦ та усі учасники заходу звершили молитву за упокій душ Героїв Небесної Сотні, вшанували їх світлу пам'ять хвилиною мовчання. На знак вдячності і шани мешканці міста та району поклали квіти  до стели пам’яті на честь  земляків - загиблих учасників АТО  та Героїв Небесної Сотні.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь