A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулось навчання виконавчого апарату Ковельської районної ради щодо надання першої медичної допомоги у надзвичайних та кризових ситуаціях .

Дата: 23.02.2022 17:14
Кількість переглядів: 234

У житті трапляються непередбачувані ситуації, в яких буває просто необхідно знати елементарні ази першої медичної допомоги – адже саме перша медична допомога може врятувати життя, або, як мінімум запобігти ускладнення що вже важливо.

Саме тому, 23 лютого  2022 року, тренер-методист по першій долікарської медичної допомоги та психолог Ковельської організації Товариства Червоного Хреста а також  спеціалісти  Ковельського районного управлінні ГУ ДСНС України у Волинській області провели навчання для працівників виконавчого апарату Ковельської районної ради та Ковельської райдержадміністрації з надання невідкладної медичної допомоги в екстрених випадках адже рятування потерпілого у більшості випадків залежить від швидкості та правильності надання першої медичної допомоги.

Спеціалісти Червоного Хреста продемонстрували ситуаційні завдання щодо надання допомоги при серцево-легеневій недостатності, при потраплянні стороннього предмету у дихальні шляхи, особливості транспортування потерпілого , як діяти при зупинці дихання, утопленні тощо.

Працівники Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області розповіли про види надзвичайних ситуацій,  дії у разі подання сигналу «Увага всім», правила безпечної евакуації, нагадали номери екстрених служб та алгоритм оповіщення.

Працівники отримали практичні та теоретичні навики як необхідно діяти в ситуаціях, коли існує загроза життю та здоров’ю людини. Всі ми постійно контактуємо з людьми і, нажаль, бувають випадки, від яких ніхто не застрахований, коли  необхідно швидко і якісно зреагувати на дію чи подію, яка несе загрозу життю людини! Навчання, яке моделює і практикує правильний алгоритм дій в екстрених випадках – запорука успішного результату надання необхідної допомоги!

Усі присутні відзначили, що такі заходи вкрай важливі, наголосили, що  отримали дуже корисну інформацію та здобули потрібні навички, адже тепер вони можуть використати свої знання у складних та екстремальних ситуаціях.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь