A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Шановні жителі Ковельщини ! Широ вітаємо Вас зі Світлим Христовим Воскресінням!

Дата: 24.04.2022 08:01
Кількість переглядів: 104

Паска Господня- свято над святами  яке впродовж тисячоліть дарує християнам віру і надію в перемогу життя над смертю. Добра над злом, світла над перемогою. А всеперемагаюча любов Воскреслого заради спасіння людства сина Божого у час великих випробувань додає духовної наснаги та єдності українцям у спільній праведній боротьбі із російським агресором за право жити в мирі, ростити дітей,  будувати Українську державу і славити Всевишнього на нашій  дарованій Богом рідній землі.

Низький уклін землякам, які самовідданно захищають Україну на фронті. Слова вдячності всій громаді Ковельщини за потужну матеріальну і молитовну підтримку Збройних сил України, допомогу мирним жителям, які через війну зазнали втрат і страждань. Ваша мужність і бойова звитяга, невтомна праця, милосердя і добро-вагомий внесок у наближення омріяної перемоги над ворогом.

Тож нехай Великдень об’єднає усіх нас у щирій молитві за мир і спокій у державі, наповнить серця вдячністю до співвітчизників, які боронять країну від агресора з непохитною вірою, що з нами Бог, а Україна воскресне.

Хай наші пасхальні вітання долинуть до мільйонів дюдей доброї волі з різних куточків Європи і світу, які підтримують наш народ в боротьбі за свободу.

У цей воістину великий день Від душі зичимо, щоб Воскреслий Син Божий благословив українських воїнів і усіх нас здобути перемогу над супостатом, відбудувати зруйновані міста і села, щоб під мирним небом квітнула в віках наша рідна, Богом бережена Україна.

Воістину Христос Воскрес!

З повагою

 В’ячеслав Шворак, голова Ковельської  районної ради

Ольга Черен, начальник Ковельської районної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь