A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулася нарада з головами територіальних громад району

Дата: 06.05.2022 15:00
Кількість переглядів: 213

6 травня 2022 року голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло взяли участь у нараді з головами територіальних громад району, яка відбулася  під головуванням начальника Ковельської районної військової адміністрації Ольги Черен.


Про  співпрацю з благодійним фондом «Рокада»: можливості для гуманітарної, психологічної, юридичної, соціальної та юридичної підтримки внутрішньо переміщеним українцям доповіла координатор проекту у Волинській області Ірина Корольчук. Представник фонду зазначила, що також партнерами та грантодавцями благодійного фонду "Рокада" є: Міжнародний фонд «Відродження», Данська Рада у справах біженців, Міжнародний Жіночий Клуб Києва, Угорська Асоціація Мігрантів MENEDEK. Внутрішньо переміщені особи  у громадах можуть звернутися до працівників благодійного фонду за консультацією та підтримкою. А громади у різних куточках України - за гуманітарною допомогою.

Головний спеціаліст відділу інфраструктури, екології та житлово-комунального господарства управління регіонального розвитку райдержадміністрації Інна Боць зупинилась на аналізі здійснення заготівлі другорядних лісових матеріалів, здійснення побічних лісових користувань та використання корисних властивостей лісів за 2021 рік. Відповідно до рішень комісії у 2021 році були розподілені ліміти між 54 суб’єктами господарювання, згідно поданих ними заявок. До бюджетів міських, селищних, сільських рад району надійшло 940 438 грн рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів. Відповідно до інформації Головного управління ДПС у Волинській області, у 2021 році суб’єктами господарювання, яким розподілено ліміти на заготівлю другорядних лісових ресурсів по Ковельському району сплачено податки, а саме:  ПДФО - 1 478 000 грн; військового збору – 103 340 грн; єдиного податку – 105 000 грн. Також учасники наради обговорили особливості організації заготівлі другорядних лісових матеріалів і продукції побічних лісових користувань в Ковельському районі у 2022 році.

Розглянули ряд інших актуальних питань.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь