A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Привітали медичних працівників з нагоди професійного свята

Дата: 17.06.2022 17:21
Кількість переглядів: 96

Лікарі, фельдшери, медсестри та медбрати, акушери, лаборанти, санітари, – всі, хто стоять на сторожі людського здоров’я – цього тижня приймають вітання.  Бо у третю неділю червня — день медпрацівника! Та життя внесло свої корективи,  і на сьогодні, в період російсько – української війни,   нашим цілителя – медикам доводиться   надавати  допомогу пораненим воїнам, ставити наших захисників на ноги та проводити  реабілітацію. Так само, як українські військові на передовій захищають нас від ворога, українські медики “тримають удар” на передовій війни за життя і здоров’я українців. Спочатку з пандемією, тепер із війною.


На передодні свята,  17 червня 2022 року,  голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, Ковельський міський голова Ігор Чайка, генеральний директор МТМО Валентин Вітер, начальник управління культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету міської ради Андрій Мигуля, представники духовенства завітали на урочистості з нагоди свята, які відбулися в колективі Ковельського МТМО.  Присутні на заході вшанували хвилиною мовчання військовослужбовців, лікарів та безвинно загиблих мирних співвітчизників, які загинули  від російських загарбників. 

Гості адресували слова щирої вдячності медичним працівникам громади  та, за традицією, кращих медпрацівників нагородили почесними відзнаками Міністерства охорони  здоров’я України, обласної, районної та міської влади. А  місцеві аматори сцени подарували патріотичні музичні вітання та висловили віру у Перемогу України над російськими загарбниками.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь