A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

На Волині до місцевих бюджетів сплачено понад 3,5 мільярда гривень податків

Дата: 11.07.2022 10:05
Кількість переглядів: 110

Упродовж першого півріччя 2022 року місцеві бюджети Волині отримали у розпорядження 3 мільярди 527 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області. 

Сума сплачених волинянами податків до місцевих бюджетів на 734,5 мільйона гривень перевищує аналогічні надходження торік. Таким чином, податковий підсумок першого півріччя поточного року - плюс 26,3 відсотка надходжень до бюджетів громад проти аналогічного періоду торік.

Вагомий позитив у податкових надходжень дозволяє громадам впевнено планувати та фінансувати програми соціального та оборонного характеру, заходи для підтримки у належному стані інфраструктурних об’єктів.

У податковій службі висловлюють щиру вдячність усім, хто своєчасно виконує свої зобов’язання перед бюджетом. У період воєнного часу сталі надходження до бюджетів усіх рівнів – обов’язкова передумова ефективної протидії ворогу, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Сьогодні фінансово підтримати країну можуть і повинні громадяни, котрі в минулі податкові періоди придбали нерухомість, землю чи інші активи за кошти, з яких не сплачено податки, їм запропоновано скористатися правом на податкову амністію.

Зокрема, до 1 вересня 2022 року кожен, хто отримував доходи, які були приховані від оподаткування, має право подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію.

Щодо активів, які підлягають декларуванню у рамках податкової амністії, детальну інформацію можна отримати у тематичному банері на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області та за номером телефону «гарячої лінії» (0332) 777-106, що працює щосереди з 10.00 до 12.00.

Сектор інформаційної взаємодії

ГУ ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь