A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулася позачергова сесія Ковельської районної ради

Дата: 19.07.2022 17:59
Кількість переглядів: 196

Сьогодні, 19 липня 2022 року, в режимі онлайн, під головуванням очільника Ковельської районної ради В’ячеслава Шворака відбулося засідання позачергової чотирнадцятої сесії Ковельської районної ради восьмого скликання. Із 42 районних обранців взяли участь у сесійному засіданні 23 депутата, також під час трансляції сесії була присутня начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен.

На своєму початку  роботи народні обранці хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять  тих, хто віддав своє життя за волю українського народу у боротьбі з російським агресором. Також обрали лічильну,  редакційну комісії та ухвалили регламент роботи сесійного засідання.

До порядку денного було внесено питання: «Звернення депутатів Ковельської районної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, народних депутатів України, обраних від Волинської області, щодо підтримки фінансування з Державного бюджету Проекту «Покращення екологічної ситуації у Шацькому національному природному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь»».

 Це Звернення після обговорення та внесення до нього редакційних правок було  підтримано всіма депутатами, що взяли участь у цьому сесійному засіданні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь