A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Зустріч волинської делегації з міністром захисту довкілля та природних ресурсів України.

Дата: 20.07.2022 16:10
Кількість переглядів: 223

18 липня 2022 року голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак у складі волинської делегації зустрівся в місті Київ з Русланом Стрільцем, міністром захисту довкілля та природних ресурсів України. Діалог з представником центрального органу виконавчої влади відбувся з ініціативи Ольги Черен, голови Ковельської РВА, за сприяння Вячеслава Рубльова, народного депутата України , та за участі Сергія Карпука, Шацького селищного голови.

Під час зустрічі посадовці обговорили питання продовження реалізації на території Шацької громади міжнародного проєкту «Покращення екологічної ситуації у Шацькому національному природному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь».

Всі роботи  на сьогодні виконані на 98%, очисні споруди побудовані, мережі прокладені, обладнання встановлене, і сам проєкт перебуває на завершальному етапі. З причини вторгнення російських військ в Україну наприкінці лютого проєкт було призупинено.

Сьогодні є рішення центральних органів виконавчої влади про те, що реалізація проєктів, які, в основному, фінансуються за донорські кошти, має бути продовжена.

Учасники зустрічі в Києві обговорили механізм реалізації проєкту в умовах воєнного часу, також волинська делегація заручилася підтримкою керівництва двох інших міністерств: захисту довкілля та природних ресурсів України; розвитку громад та територій України. До речі,  19 липня 2022 року, депутати Ковельської районної ради ради зібралися на позачергову сесію, на якій схвалили Звернення депутатів Ковельської районної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, народних депутатів України, обраних від Волинської області, щодо підтримки фінансування з Державного бюджету Проекту «Покращення екологічної ситуації у Шацькому національному природному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь