A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Громадяни-декларанти зобов’язані сплатити до бюджету податки не пізніше 31 липня 2022 року

Дата: 26.07.2022 12:07
Кількість переглядів: 106

Щоб не потрапити до переліку боржників, перерахувати до бюджету задекларовані до сплати податки за підсумками 2021 року потрібно не пізніше 31 липня 2022 року, - нагадують волинянам-декларантам  у Головному управлінні ДПС в області.

Ця вимога до декларантів-фізичних осіб передбачена у Законі України від 26 травня 2022 року № 2260 - IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей податкового адміністрування податків, зборів та єдиного внеску під час дії воєнного, надзвичайного стану» (далі – Закон № 2260), який вступив у дію 27.05.2022 року.

У зв’язку із запровадженням воєнного стану в Україні термін подання річної податкової декларації про майновий стан і доходи було зміненоЗаконом № 2260. А саме, громадяни, які у рамках щорічної деклараційної кампанії звітувалися про минулорічні доходи, зобов’язані були подати річну податкову декларацію до 20 липня 2022 року.

За останніми даними на Волині про отримані торік доходи відзвітувалися майже 5 тисяч громадян.Незважаючи на воєнний стан волиняни задекларували понад 1,3 мільярда гривень отриманих доходів і визначили до сплати  24,5 мільйона гривень ПДФО і  3,8 мільйона гривень військового збору.

Саме своєчасно сплачені податки – основа бюджетної стабільності і фінансової безпеки в країні. Сьогодні кожна гривня, спрямована до бюджету - це реальна допомога ЗСУ, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.  

Сектор інформаційної взаємодії

ГУ ДПС у Волинській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь