A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Місцеві бюджети Волині отримали понад 4 мільярди гривень податків

Дата: 08.08.2022 15:46
Кількість переглядів: 142

Протягом семи місяців 2022 року до місцевих бюджетів Волині надійшло 4,2 мільярда гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області. Це на 940,8 млн гривень, або 28,5 відсотка більше, ніж за аналогічний період торік.

«Громади Волині стабільно отримують податкові надходження з вагомим приростом до минулорічних показників, не зважаючи на воєнний стан. Тобто, місцеве самоврядування має належний фінансовий ресурс для вирішення актуальних питань громад. Оскільки основна сума бюджетних надходжень – це сплачений працедавцями ПДФО, питання легалізації робочих місць та підприємницької діяльності має винятково важливе значення для кожної громади», - зазначаєв.о начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Сьогодні фінансово підтримати країну можуть громадяни, котрі в минулі податкові періоди придбали нерухомість, землю чи інші активи за кошти, з яких не сплачено податки, їм запропоновано скористатися правом на податкову амністію.

Зокрема, до 1 вересня 2022 року кожен, хто отримав доходи, які були приховані від оподаткування, має право подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію.

Щодо активів, які підлягають декларуванню у рамках податкової амністії, детальну інформацію можна отримати у тематичному банері на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області та за номером телефону «гарячої лінії» (0332) 777-106, що працює щосереди з 10.00 до 12.00.

Нагадаємо, що для громадян, які не мають можливості своєчасно подати податкову декларацію про майновий стан і доходи граничний термін подання звітності відтерміновується до строку, встановленого Законом України від 24 березня 2022 року № 2142-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства на період дії воєнного стану».

 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь