A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Всі норми щодо укриттів у освітніх закладах Ковельщини мають бути дотримані в повному обсязі.

Дата: 09.08.2022 16:00
Кількість переглядів: 191

 09 серпня 2022 року голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак взяв участь у робочій нараді, яка відбулася під головуванням начальника Ковельської районної військової адміністрації Ольги Черен за участі заступника голови Ковельської райдержадміністрації Романа Кульцмана з керівниками управління гуманітарного розвитку, відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації, Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області.

Під час наради обговорено питання, де головною умовою, за якої розпочнеться навчальний процес у режимі офлайн, є повністю обладнані укриття, а саме облаштування освітлення, системи вентиляції, наявність запасного виходу, місць для сидіння, доступу до питної води, туалету та відповідність іншим вимогам, передбаченими чинним законодавством. Захисні споруди повинні бути у приміщенні навчального закладу або на відстані до 100 м від нього.

На Ковельщині налічується 356 навчальних закладів. Планується відкритися 168 закладів. Станом на 8 серпня 2022 року представниками районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області перевірено укриття у 87 закладах освіти, з них 77 рекомендовано до експлуатації, або потребують доопрацювання. Однак остаточне рішення буде залежати виключно від безпекової ситуації та після висновків районної комісії ТЕБ та НС.

Начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен закликала усіх учасників наради відповідально поставитися до облаштування укриттів та обрання форми освітнього процесу, адже пріоритетом є життя та здоров'я кожного учня.

За матеріалами Ковельської РВА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь