A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Рятівників Ковельщини привітали із професійним святом

Дата: 16.09.2022 15:38
Кількість переглядів: 152

17 вересня рятівники України відзначатимуть своє професійне свято – День рятівника. З цієї нагоди, напередодні свята, заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло, начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, міський голова Ігор Чайка взяли участь в урочистих заходах Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області .

З вітальним словом до колег звернувся начальник Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області  Володимир Войтанік, який зазначив, що рятувальники завжди готові до дій за призначенням і надалі прикладатимуть максимум зусиль задля збереження життя і здоров’я громадян.

Також до привітань приєдналися заступник голови районної ради  Андрій Броїло  та начальник районної військової адміністрації Ольга Черен. Посадовці побажали працівникам аварійно-рятувальних служб всіляких гараздів та побільше життєвих благ, сімейного благополуччя, якомога менше тривожних викликів. «Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас. Ви робите велику роботу тим самим наближаєте всіх нас до Перемоги. Прийміть нашу вдячність та повагу!»-  наголосили керівники.

У ході урочистостей  рятівникам, які професійно виконували завдання, проявили відвагу у виконанні службових обов’язків, за активну громадянську позицію вручили Почесні грамоти Ковельської районної ради, Ковельської районної військової адміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь