A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Допомогати тим, хто захищає Батьківщину, наш обов’язок!

Дата: 21.09.2022 12:16
Кількість переглядів: 120

Ось уже сьомий місяць триває повномасштабне військове вторгнення російської федерації на суверенну територію України. Сьомий місяць український народ, за підтримки демократичого світу, мужньо бореться з російськими окупантами. Серед тих, хто зі зброєю захищає нашу країну від агресора, в різних військових підрозділах і формуваннях ЗСУ, несуть службу і наші земляки. Нещодавно голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та депутат районної ради Андрій Харлампович доставили до наших воїнів-захисників гуманітарну допомогу.

Посадовці не вперше збирають та передають гуманітарний вантаж нашим Героям на передову. Представники влади завезли –буржуйки, колеса, каремати, газові балони, медичні засоби, продукти харчування, особисті передачі захисникам та слова неймовірної підтримки! Щиро дякуємо усім, хто долучився до збору гуманітарної допомоги та підтримки українських військовослужбовців на передовій.

Хлопці та дівчата, які боронять нашу державу і впевнено дають відсіч країні-терористу, повинні мати надійний тил. Об`єднуємо зусилля, щоб у них було все необхідне. Дякуємо нашим воїнам за сумлінне виконання своїх обов’язків, патріотизм і професіоналізм. Разом до ПЕРЕМОГИ!!! Все буде УКРАЇНА!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь