A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулась п`ятнадцята сесія Ковельської районної ради.

Дата: 30.09.2022 17:23
Кількість переглядів: 153

30 вересня 2022 року відбулося пленарне засідання п`ятнадцятої сесії Ковельської  районної ради восьмого скликання, яке відкрив і провів голова районної ради В’ячеслав Шворак. У роботі сесії взяли участь 31 депутат із 42,  начальник Ковельської районної військової адміністрації, перший заступник начальника Ковельської районної військової адміністрації, керівник Ковельської окружної прокуратури, начальник Ковельського міжрайонного відділу СБУ у Волинській області, начальник  Ковельського районного  управління поліції Головного управління національної поліції у Волинській області, керівники лісових господарств та дорожніх організацій району, представники територіальних громад Ковельського району,  представники засобів масової інформації, представники Ковельського МРВ УДСНС та інші запрошені.

На своєму початку  роботи народні обранці вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять захисників та захисниць, які віддали  своє життя за волю Українського народу у боротьбі з російським агресором.

Затвердивши порядок денний, депутати приступили до розгляду проєктів рішень чергової сесії. Окрім  стандартних  позицій ведення сесії:  оголошення запрошених, привітання іменинників, які відсвяткували свої Дні народження в міжсесійний період,  обрання лічильної та редакційних комісій, ухвалення регламенту роботи сесійного засідання,  на початку  засідання мали місце ряд інших оголошень.

Зокрема,  В`ячеслав Шворак наголосив: «Сьогодні своє професійне свято відзначають бібліотекарі. Вже традиційно склалося, що ми проводимо свої сесійні засідання в КЗ «Ковельська публічна бібліотека» та  її працівники забезпечують всі належні умови для  роботи наших депутатів. Тож, дякуємо вам за роботу та бажаємо міцного здоров’я,  нехай у вашому житті все завжди буде гаразд.  Також в першу неділю жовтня ми будемо відзначати «День працівників освіти», тому користуючись нагодою, хочу привітати усіх, хто причетний до цього свята, адже і серед депутатського корпусу є представники цієї професії, які, на сьогодні, працюють у закладах освіти. Бажаємо вам  натхнення, терпіння, щирих посмішок учнів, будьте здорові та спасибі вам  за знання, досвід і душевне тепло».

Відповідно до пункту 14.6  статті 14 Регламенту Ковельської районної ради восьмого скликання від депутата райради Михайла Шлапая на адресу голови районної ради та  начальника районної військової адміністрації надійшли  депутатські запити щодо відновлення автомобільного маршруту та відновлення роботи пунктів ДМС, які були підтриманні народними обранцями.

В продовження роботи, депутати райради ухвали порядок денний зі змінами. По тому депутати перейшли до розгляду питань порядку денного.

Народні обранці заслухали інформацію голови Ковельської районної територіальної виборчої комісії Ковельського району Волинської області Марії Філончук про визнання повноважень депутата Ковельської районної ради восьмого скликання від Волинської обласної організації політичної партії ВО «Свобода»-Зосимчука Богдана Володимировича та відповідно затвердили цей проект рішення. В ході роботи депутати також мали можливість почути інформації керівника окружної прокуратури Юрія Новосада про результати діяльності Ковельської окружної прокуратури упродовж І півріччя 2022 року та начальника Ковельського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області Андрія Литвина про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності  Ковельського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області на території району за І півріччя 2022 року. Народні обранці  ухвалили рішення з таких питань, а саме:  Про стан утримання доріг в Ковельському районі; Про готовність   господарств  району до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років.

Також депутатами було ухвалено звернення до вищих органів влади, а саме: «Звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо захисту громадян від енергетичного колапсу».

В кінці сесійного засідання В`ячеслав  Петрович зробив оголошення: «У виконавчий апарат районної ради надійшов лист голови Волинської обласної ради Григорія Недопада про сприяння в організації заготівлі сільськогосподарською продукцією закладів охорони здоров’я та соціальних закладів».

Усі питання порядку денного, які були винесенні на розгляд чергової п’ятнадцятої сесії були підтримані депутатами райради. По закінченню сесії В`ячеслав Петрович подякував усім присутнім за злагоджену і плідну роботу у вирішенні і врегулюванні поставлених на порядок денний питань та побажав  усім  миру та перемоги.

Нагадуємо, що у відповідності до  чинного законодавства, усі результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті районної ради за посиланням https://kovelska-rayrada.gov.ua/. З повною інформацією про ухвалені рішення на сесійному засіданні районної ради ви можете ознайомитись в рубриці «Новини» та «Діяльність ради».

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь