A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Міцна територіальна оборона — це сила спротиву кожної громади.

Дата: 05.10.2022 10:24
Кількість переглядів: 270

Міцна територіальна оборона — це сила спротиву кожної громади. На неї розраховує країна. Патріотизм та підготовленість членів ТРО є надійною та гарантованою допомогою у захисті держави від російської агресії.

Добровольці, чоловіки та жінки, не вагаючись, з перших днів повномасштабного вторгнення росії стали бійцями та членами добровольчого формування.

3 жовтня в приміщенні КЗ «Центр культури та дозвілля» Ратнівської селищної ради відбувся тематичний захід з нагоди Дня територіальної оборони України, в якому взяли участь голова Ковельської районної ради В'ячеслав Шворак, начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, командир військової частини А7063 підполковник Іван Кучейник та Ратнівський селищний голова Віталій Бірук, командири та бійці добровольчих формувань Велимченської, Забродівської, Ратнівської, Самарівської, Дубеченської та Заболоттівської територіальних громад.

На початку заходу присутні вшанували хвилиною мовчання всіх полеглих у боротьбі за незалежність та волю України.

До бійців територіальної оборони з вітальними словами звернулися голова Ковельської районної ради В'ячеслав Шворак, начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен,  командир військової частини А7063 підполковник Іван Кучейник та Ратнівський селищний голова Віталій Бірук. Промовці зазначили, що сили Територіальної оборони стали міцним щитом для наших громад, вони беруть участь у захисті населення, територій, а також забезпечують безпеку громадськості. Бійці територіальної оборони є гордістю нашої держави, нашого рідного краю, наших громад. Очільники подякували усім добровольцям, за те, що стали на захист своєї Батьківщини та побажали бійцям міцного здоров’я, терпіння, миру та віри у спільну перемогу. Також за сумлінне, самовіддане та високопрофесійне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок в забезпечення обороноздатності та територіальної цілісності держави, непохитну перемогу українського народу над російським агресором та з нагоди Дня територіальної оборони України грамотами Ковельської районної військової адміністрації, Ковельської  районної ради, військової частини А7063 та подяками Ратнівського селищного голови були нагороджені 86 бійців територіальної оборони.

Святковий настрій для наших захисників створювали музичні колективи громади, які додали сили, віри та надихнули добровольців далі боротися за  територіальну цілісність та державний суверенітет України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь