A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Вклад платників податків Волині до бюджету перевищив 10 мільярдів гривень

Дата: 06.10.2022 15:25
Кількість переглядів: 252

За підсумками січня-вересня 2022 року на Волині до бюджетів усіх рівнів сплачено 10,1 мільярда платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Це на 2,1 мільярда гривень більше проти аналогічного періоду торік.

Ріст показників податкових надходжень в області дозволяє стверджувати про вдалу адаптацію місцевого бізнесу до діяльності в умовах воєнного стану, - констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

«Безумовно, що негативні очікування через воєнні загрози мають значний вплив на господарську діяльність усіх  платників податків. Однак підприємства реального сектору економіки системно працюють над тим, щоб зберегти робочі місця та власні бізнес-проєкти.Загальне зростання податкових надходжень на понад чверть до минулорічних показників свідчить про досить успішне пристосування волинського бізнесу до нових умов і, звісно ж, відповідальне виконання обов’язків платника податків», - запевняє в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що зі свого боку податкова служба пропонує зручний формат спілкування в електронному форматі. Разом з тим,  виконання завдань із наповнення бюджету –неможливе без постійного конструктивного діалогу  з представниками реального сектору економіки, які залишаються надійними партнерами держави.

Саме діяльність легального бізнесу – міцний фундамент для наповнення бюджетів усіх рівнів, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області та висловлюють щиру вдячність господарюючим суб’єктам, які сплатою податків дбають про фінансовий захист держави у період  вторгнення рфв Україну.

Сектор інформаційної взаємодії

ГУ ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь