A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

На Ковельщині вшанували захисників України

Дата: 13.10.2022 17:04
Кількість переглядів: 149

В історії нашої Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі.

14 жовтня- важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії, а віднедавна і День захисників і захисниць України. З цієї нагоди в переддень свята до однієї з військових частин Національної гвардії України, що дислокована на території Ковельського району, аби привітати її особовий склад із Днем захисників і захисниць України завітали заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло, перший заступник голови Ковельської районної військової адміністрації Галина Коляда, Поворський сільський голова Інна Бондарчук та представник  Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Посадовці подякували захисникам за мужність та героїзм, побажали їм та їхнім родинам миру та добробуту. З нагоди свята кращим військовослужбовцям за сумлінне, високопрофесійне виконання військового обов’язку  з нагоди Дня захисників і захисниць України вручено почесні відзнаки Ковельської районної ради та Ковельської районної військової адміністрації, а також подарунки, які слугуватимуть військовим у несенні їх нелегкої, відповідальної служби.

Цього ж дня представники влади вручили рідним військовослужбовців, які загинули під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України ордени «За мужність» ІІІ ступеня. Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступення (посмертно)  Овадюка Ігоря Олександровича с.Козлиничі, Дмитрука Анатолія Олександровича с. Козлиничі та Хмеляра  Максима Петровича с.Заячівка Поворської територіальної громади.

«Ці відзнаки не повернуть  до життя синів цих згорьованих батьків та нехай вони будуть ще однією згадкою про великі серця Героїв, про неймовірну відвагу, про велику любов до Батьківщини. Нехай світла пам'ять про Ігоря Овадюка та Максима Хмеляра ніколи не згасне, а їхні імена назавжди залишаться в наших серцях»,- сказав заступник голови районної ради Андрій Броїло.

Вічна пам'ять та слава нашим захисникам, які полягли на полі бою, захищаючи рідну землю від ворога. Маємо пам’ятати, якою ціною здобувається перемога.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь