A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Вшанували пам`ять захисників і захисниць України.

Дата: 14.10.2022 16:00
Кількість переглядів: 136

14 жовтня в Україні вшановують героїв та героїнь, які захищали та захищають нашу країну та її територіальну цілісність від ворогів. Зараз наша держава переживає важкі часи. На Сході та Півдні України точиться запекла боротьба за нашу незалежність та територіальну цілісність, за свободу та волю кожного українця. І Україна щодня схиляє голову у пам’ять про воїнів, які віддали своє життя заради нашої спільної Перемоги.

Сьогодні, у свято Покрови Пресвятої Богородиці, День захисників і захисниць України, День козацтва та у 80-ту річницю створення Української повстанської армії відбулась офіційна церемонія покладання квітів до монумента борцям за волю України, щоб вшанувати пам’ять полеглих і подякувати воїнам, які відстоюють нашу незалежність.

Віддати шану усім борцям за незалежність України та подякувати захисникам, які мужньо боронять рідну землю, прийшли представники районної та міської влади, військовослужбовці та містяни.

Представники влади  дякували нашим воїнам за мужність та героїзм, за те що незважаючи на будь-які труднощі вони продовжують стояти на захисті нашої держави. Завдяки Збройним Силам України ми можемо творити завтра та розвивати країну для наших дітей, їх щасливого та головне - мирного майбутнього.

Пам’ять про загиблих патріотів – захисників України вшанували хвилиною мовчання, молитву за Україну відслужили священники Православної Церкви України.

Присутні поклали квіти до пам’ятника борцям за волю України та меморіальної стели-пам’яті загиблим землякам та Героям Небесної Сотні.

Також цього ж дня у селі Скулин біля пам’ятного комплексу «Борцям за волю та незалежність України» представники влади району молитвою та хвилиною мовчання  вшанували пам’ять полеглих героїв УПА.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь