A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Привітали зі 100-річним ювілеєм

Дата: 24.10.2022 16:40
Кількість переглядів: 147

23 жовтня 100 років від дня народження відзначив Чуль Яків Потапович з села Ворона. Довгожитель Ковельського району прожив нелегке життя, в якому були війни, важка праця, печалі і радість.

Яків Чуль – ветеран Другої світової війни. У минулому – кулеметник, учасник боїв за визволення Білорусії та Прибалтики, нагороджений орденом Слави, багатьма медалями.

Ювіляра у день народження відвідали та привітали заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло, керівник апарату Ковельської райдержадміністрації Степан Топольський, голова Волинської обласної організації  ветеранів України Геннадій Гулько, голова Ковельської районної ветеранської організації Валентина Січкар, сільський староста Лідія Домбровська.

Незважаючи на солідні літа, у ветерана добра пам’ять на імена, дати, події. Пройдені воєнні дороги, та повоєнні роки ще раз під час зустрічі перегорнув, як сторінку своєї книги Яків Потапович, та й сьогодні цікавиться ситуацією не тільки на Ковельщині, а й у свій Україні, з оптимізмом дивиться у завтрашній день.

Від обласної, районної влади Якову Потаповичу вручили подяки та  подарунки. Піснею віншували зі святковим днем аматори художньої самодіяльності та учні Колодяжненської громади.

Прожиті роки ветерана можуть слугувати прикладом служіння народові, своїй родині, своїй землі,  неньці - Україні. Перемоги, миру, добра, міцного здоров’я, душевного спокою та родинного затишку зичили присутні ювіляру в другому сторіччі життя.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь