A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Урочиста посвята в ліцеїсти першокурсників Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Дата: 29.10.2022 16:08
Кількість переглядів: 101

Сьогодні, 29 жовтня 2022 року, відбулася урочиста посвята в ліцеїсти першокурсників Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні. Цього дня на вірність Україні присягнули 335 юнаків та дівчат.

Привітати ліцеїстів зі святом прибули заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло, начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, капелан ліцею отець Ростислав, викладацький колектив ліцею, учні, батьки та громадськість.

Вірність народові, честь, військова слава: ці слова є священними для українського війська від славетних часів козацької доби до наших днів. На долю народу випало складне випробування – війна, але українці відроджуються як нація, яка високо піднесла незабутий і невтрачений в бурхливих хвилях історії патріотизм. Схиляючи голови перед героїзмом, жертовністю, силою духу воїнів, хто відвагою та мужністю відстоює суверенітет та незалежність держави, хвилиною мовчання вшанували усіх полеглих у війні з російським агресором.

Склавши військову присягу на вірність державі та українському народові вихованці ліцею отримали посвідчення ліцеїста.

Вітаючи юних вихованців ліцею, посадовці відзначили, що вони не побоялися в такий відповідальний час для нашої країни стати на складний, але гідний шлях, шлях воїна-захисника України. Побажали ліцеїстам міцного здоров’я, наснаги та наполегливості в навчанні, великого терпіння в опануванні обраного ними фаху, перемоги та миру українському народові. Також подякували працівникам ліцею та батькам, які виховують патріотів нашої країни.

Керівник ліцею Павло Боснюк запевнив, що офіцерський та педагогічний склад закладу зробить все можливе для того, щоб підготувати їх до самостійного життя, дати інтелектуальний, фізичний та психологічний рівень підготовки, який дозволить бути їм конкурентними в сучасних умовах, стати гідними захисниками Батьківщини.

Поблагословив курсантів капелан ліцею отець Ростислав. Священик окропив шеренги свяченою водою та побажав дітям успіхів.

Для гостей святкового дійства вихованці Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні підготували вокальні номери, а український народний танець подарували юні аматори сцени з Ковеля.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь