A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Ковельщина поповнює армію дронів для ЗСУ

Дата: 01.11.2022 14:16
Кількість переглядів: 124

11 жовтня 2022 року, з ініціативи голови Ковельської районної ради В’ячеслава Шворака, начальника Ковельської  районної військової адміністрації Ольги Черен з метою наближення перемоги над російським агресором на Ковельщині оголошено загально районну акцію «Подаруй дрон для ЗСУ».  Почин  активно підтримали трудові колективи, жителі територіальних громад району, підприємці,  працівники установ бюджетної сфери, правоохоронці, військові, ветерани і навіть діти. За цей період до 4 раніше придбаних та переданих для ЗСУ квадрокоптерів додалось ще 8.

Зокрема, жителі Ратнівської територіальної громади зібрали кошти та подарували дрон для 100-ої окремої бригади територіальної оборони, Голобська та Турійська громади, колектив ДП «Ковельське лісове господарство по одному дрону  передали  для 14-ої окремої механізованої бригади  ім. Князя Романа Великого. Колективи Ковельської районної державної адміністрації, Ковельської районної ради, Ковельського міськрайонного суду та Ковельської окружної прокуратури, об’єднавши зусилля,  подарували таку потрібну «пташку» для 14 - ої ОМБ. За кошти, зібрані під час молитовного сніданку закуплено і передано дрон одному з військових підрозділів Державної прикордонної служби України. Долучились до благородної справи співробітники Ковельського районного управління поліції ГУНП у Волинській області, придбаний ними квадрокоптер цими днями буде доправлений на передову для наших військових. Міжнародні перевізники також спільним коштом придбали дрон для військової частини А7063.

Уже зібрали необхідні суми та найближчим часом планують поповнити армію дронів ЗСУ жителі Любомльської, Люблинецької, Луківської, Шацької, Старовижівської Велимченської, Вишнівської територіальнх громад. Щоденно поповнюють загальну скарбницю на закупілю квадрокоптерів мешканці Велицької, Смідинської, Дубівської, Поворської, Самарівської, Головненської, Забродівської та ряду інших територіальних громад.

Участь у даному благодійному проєкті іще більше об’єднала зусилля жителів Ковельщини, спрямовані на підтримку Збройних Сил України. Дякуємо всім, хто  допомагає українським військовим звільняти нашу державу від російських загарбників!

Разом до перемоги!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь