A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Привітали залізничників із професійним святом

Дата: 04.11.2022 16:07
Кількість переглядів: 165

Професія залізничника – одна з найшанованіших у нашому місті. В усі часи залізничники відзначалися професіоналізмом, відповідальністю, почуттям громадського обов’язку. Роблячи суттєвий внесок в розвиток економіки краю, вони не стоять і осторонь соціальних проблем, допомагаючи  владі у їх вирішенні.

З нагоди професійного свята Дня залізничника голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак,  начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, Ковельський міський голова Ігор Чайка привітали  представників різних напрямків роботи залізниці.

Керівники району зауважили, що з початку повномасштабного вторгнення залізничники в цілодобовому режимі, часто під обстрілами, здійснювали евакуацію населення з небезпечних міст України. Вони доставляли гуманітарні вантажі, особовий склад, зброю та техніку для військових і продовжують це робити. Вони допомагають захистити нашу критичну інфраструктуру і відіграють важливу роль для експортування нашої продукції у країни Європи.

У своїй вітальній промові до працівників залізничних магістралей голова районної ради В`ячеслав Шворак  відзначив нелегку та вкрай важливу для регіону працю залізничників. Побажав їм та їхнім родинам здоров’я, миру, злагоди, добробуту і благополуччя. «Сьогодні залізничники, як весь український народ, доводять нашу міць та нескореність, – прокоментував В`ячеслав Петрович. –  Дякую за це. З такими людьми перемога точно буде за нами».

За сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий внесок у розвиток галузі залізничного транспорту, непохитну віру в перемогу українського народу над російським агресором та з нагоди професійного свята – Дня залізничника Почесними грамотами Ковельської районної військової адміністрації, Ковельської районної ради були нагороджені кращі працівники галузі.

Також були вручені Подяки голови міського голови та командира військової частини А7063.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь