A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Вистояли на Майдані – переможемо у війні!

Дата: 21.11.2022 16:45
Кількість переглядів: 164

День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України, яке приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Щороку День Гідності та Свободи українці відзначають 21 листопада – у річницю початку Євромайдану.

Аби віддати данину пам’яті і шани усім, хто став на захист рідної України  представники районної та міської влади, установ, організацій, військовослужбовці, духовенство, волонтери, громадськість прийшли до пам’ятника «Борцям за волю України». Вклонитись пам’яті сучасних Героїв України прийшли голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, міський голова Ігор Чайка, заступник начальника Ковельської районної військової адміністрації Роман Кульцман.

«Ми завжди повинні пам`ятати відвагу, силу духу та стійкість людей, які віддали своє життя за майбутнє України. Подякувати всім, хто відстояв Майдан як яскравий приклад мужності, сили духу, чесності та патріотизму. Хай пам’ять про всіх невинно убитих об'єднає нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на нашій землі, для Перемоги над окупантом» - у своїй промові сказав голова Ковельської районної ради В`ячеслав Петрович.

Учасники заходу поклали квіти до пам’ятника «Борцям за волю України» та меморіальної стели пам’яті загиблим землякам і Героям Небесної Сотні. Священики ПЦУ відслужили панахиду за загиблими учасниками Революції Гідності. Світлу пам’ять усіх полеглих захисників України присутні вшанували хвилиною мовчання.

Ми завжди пам’ятатимемо Героїв Небесної Сотні, героїв-добровольців, які прямо з майдану йшли на фронт і віддавали життя заради України і її свободи, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь.

Герої не вмирають, вони живуть у нашій пам’яті і наших серцях!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь